Profiel
Diensten
Projecten
Contact
Route
  onze portfolio
Verzekeringen-Online
De enige onafhankelijke assurantiemarkt
Zoek de beste verzekering. Vraag nu een offerte aan bij Verzekeringen-Online. Wij leggen uw offerteaanvraag voor aan 11.000 tussenpersonen en 400 verzekeraars.
 Facility Management System
FMS is een applicatie die zich richt op efficiŽnte tafelindeling in de horeca.

FMS bestaat uit de volgende modules:
- Reserverings module
- Configuratie module

Specificaties
  • Uitgebreide CRM functionaliteiten
  • Intelligente reserverings engine
  • Een zeer uitgebreide agenda
  • Statistieken en overzichten
  • Internet website koppeling
  • Koppeling met een ISDN centrale
meer srceenshots......
 Freshweb
Freshweb levert groente en fruit bij u aan de deur.
 Biketime
Biketime.nl is een complete online internet winkel welke geheel door de opdrachtgever via een backoffice te beheren is. Hier kunnen producten, aanbiedingen en categorieŽn worden beheerd en via het bestelsysteem kunnen bestellingen eenvoudig worden afgehandeld.
 France Limousin Immobilier
Ter ondersteuning van de activiteiten van deze makelaars groep welke is gevestigd in Frankrijk heeft Knoester & van Kessel een webapplicatie ontwikkeld waarmee de verschillende vestigingen hun aanbod geheel zelfstandig online kunnen publiceren.
 Sypro
Online PC shop, waarbij de assortiment om het half uur geupdate wordt met de scherpste prijzen.
 RechtsbijstandDirect
Het Affiliate Programma van RechtsbijstandDirect geeft u de mogelijkheid om op uw site of homepage links aan te brengen naar onze dienstverlening. Via die link wordt uw unieke site-ID met elke click meegegeven. Op basis van het IP-adres wordt bijgehouden of het unieke bezoekers of herhaal-bezoekers betreft. Voorts wordt het click-pad van uw bezoekers geregistreerd. Voordeel hiervan is dat rechtsbijstanddirect aan belangrijke informatie komt over het bezoekgedrag.
 Songservice
Knoester & van Kessel heeft voor deze talent scout een totale streaming media site ontwikkeld. Nieuw talent kunnen zich inschrijven en hun mp3 files uploaden. Songservice zorgt dat de muziek onder de aandacht wordt gebracht bij de music industrie professional.
 Venlo Vers
De lokale detaillisten staan onder grote druk, samen met een aantal jonge ondernemers en onze bestaande klant Freshweb hebben we een online concept ontwikkeld voor de Venlose middenstand. Consumenten kunnen online dagverse producten bij de lokale versspeciaalzaak bestellen en door één bezorger thuis laten brengen. Lees meer >>.